HBP-import ejes af fysioterapeut Hanne Brugsgaad Petersen, som har arbejdet som børnefysioterapeut i 13 år og blandt andet er medforfatter til bog ”Observation af barnets sansemotoriske kompetencer”.
 
”Vi fik badespanden TummyTub
® i barselsgave fra familie i Holland til vores 3. barn Emma, som er født i 1996. Jeg så med det samme, at dette var en helt naturlig måde at bade et barn på i forhold til de badekar jeg havde brugt til de to andre børn. Emma følte sig med det samme tryg i badespanden og nød det  varme vand, der omgav hende hele vejen rundt. Samtidig gav det en rigtig god øjenkontakt til hende under badet ligesom hendes søskende elskede at sidde rundt om badespanden og være en del af det daglige bad. Samtidig fik jeg også en meget bedre arbejdsstilling under badet, hvilket gjorde at jeg også nød det i større grad”
 
”Derfor tænkte jeg efter endt barselorlov, at det ikke kun var mig og min familie,  der skulle have denne oplevelse af den tryghed og glæde som vores familie havde oplevet med badespanden TummyTub® og jeg tog derfor kontakt til firmaet i Holland, som havde udviklet badespanden og blev derefter fra 1998 importør af badespanden TummyTub® i Danmark”.

 
Her 15 år efter er det fortsat et lille familiefirma, hvor jeg kun sælger de produkter, jeg som fysioterapeut kan stå inde for. I firmaet får jeg hjælp af mine børn og svigerbørn til regnskab, hjemmeside samt sociale medier og selv tager jeg mig af markedsføring og salg.
 
 
HBP-Import | Anne Maries Vej 22 | 9000 Aalborg | Tlf.: +45 20140062 | tummytub@stofanet.dk